Achtergrond

Werf by the Sea Marketing & Communicatie helpt jouw bedrijf bij het vertellen van jouw verhaal, zowel on- als offline. Dat doen we uiteraard samen en in overleg. Samen bepalen we wat de beste strategie en middelenmix is voor jouw doelgroep en budget.

Je kunt mij (Rachel Van der Werf) inzetten voor onder andere advies, copy, content, Social Media (strategie en uitvoering), PR, evenementen, campagnemarketing, online marketing en nieuwsbrieven. Voor bijvoorbeeld een tijdelijk project of ter vervanging van een zwangerschapsverlof of een zieke werknemer.

Werf by the Sea is opgericht in 2017 na mijn move naar het zonnige Curaçao. Met mijn kennis en ervaring uit Nederland mee in de vele koffers. Want daar was ik ook (freelance) marketing & communicatieadviseur en ik nam een aantal klanten gewoon mee. Dat is het voordeel, veel wordt online opgeleverd zodat ik bedrijven uit zowel Nederland als Curaçao kan helpen. Halverwege 2019 was het tijd om terug te gaan naar Nederland. En een aantal Caribische klanten is gewoon meegegaan. 

Ervaring heb ik opgedaan bij diverse bedrijven in diverse functies. Zo werkte ik als Communicatie Adviseur bij NH Media, als Online Marketeer bij DHL Parcel, als Marketeer bij Kras en De Persgroep, als Marketing Assistant en later als PR coördinator bij Disneyland Paris, als Event- en Communicatiemanager bij Harley-Davidson Benelux en als Project/Accountmanager bij ATP Agency (voormalig Communicatiebureau Van+Van).

Deze diversiteit aan rollen en bedrijven hebben van mij een allround marketing- en communicatieprofessional gemaakt.

Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn-profiel.