Opdrachtgevers

Timo Elshof, Online Marketing Manager DHL Parcel:“Rachel heeft niet alleen al haar werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd, ze heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de vooruitgang van de afdeling. Haar vermogen om structuur aan te brengen en eigen initiatieven te ontplooien, waren van onschatbare waarde voor ons team. Dit was een van de belangrijkste redenen waarom we haar opdracht steeds weer hebben verlengd.

Bovendien hebben we Rachel leren kennen als een professionele en sociale collega met een gezonde dosis humor. Ze paste perfect in ons team en heeft bijgedragen aan een positieve werksfeer. Haar vermogen om goed samen te werken en haar communicatieve vaardigheden zijn bewonderenswaardig. Ondanks dat Rachel vanaf april 2022 vanuit Curaçao werkte, heeft het werken op afstand in combinatie met een tijdsverschil van zes uur geen negatieve invloed gehad op onze samenwerking.”

Natasha Nicolai, Communicatie Adviseur Spaarnelanden: “Rachel is een fijne en bevlogen collega en heel prettig om mee samen te werken. Ze kreeg met haar kennis, enthousiasme en humor binnen korte tijd veel voor elkaar. Door haar frisse blik en organisatietalent heeft ze projecten gestructureerd waar we nog steeds profijt van hebben. Het was jammer dat het maar om tijdelijke vervanging ging, ik had zeker nog langer willen samenwerken.”

Jelka de Roos, Senior Communicatie Adviseur Spaarnelanden: “Rachel heeft mij vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Wat een topper! Rachel was door haar kennis en ervaring in staat het uitgebreide werkterrein van Spaarnelanden snel te overzien. Zij voegde zich gemakkelijk in het communicatieteam en kon vanaf dag 1 aan de slag. Ze heeft in mijn afwezigheid o.a. projecten en campagnes gecoördineerd en verder vormgegeven, en perswoordvoering gedaan. Dit alles met goede resultaten. Rachel is ondernemend en werkt nauwkeurig en gefocust. Bij terugkomst was mijn werk nog beter georganiseerd dan dat ik het had achtergelaten! Kortom: een vakkundige communicatieprofessional waarvan je weet dat het helemaal goedkomt als je haar inschakelt. Goed om te weten: naast een vakkundige collega, is Rachel ook een hele gezellige collega die heerlijke cakes bakt en zelf limoncello maakt (waar haar collega’s ook van mee mogen genieten). What’s not to like?”

Margot Eggink, PR Manager Visit Britain: “Rachel demonstrated her expertise in the field of PR. She did an excellent job. Rachel faced the challenge of taking over this role during the busiest time of year, but she didn’t break a sweat and managed to deliver all PR & content activity on time and within budget. During that time proved herself to be a dedicated professional, with a keen eye for detail. I was especially impressed with Rachel’s ability to find her way around our complex organization very quickly. She’s a very capable and flexible marcom professional and a fun person to have on the team. I believe she would be a great hire for any job.“

Cees van der Laan, Hoofdredacteur Trouw over de organisatie van het Trouw Lezersfestival: “Rachel is een sterke organisator, die tijdschema’s in de gaten houdt, mensen achter de broek aan zit en zelf met ideeën komt. Ze neemt veel werk uit handen.”

Willem-Albert Bol, Marketing Manager Advertising, De Persgroep Nederland: “Rachel heeft ons team enorm geholpen. Met haar no-nonsense mentaliteit is ze gelijk diep in onze Persgroep materie gedoken. Zowel interne als externe stakeholders werden professioneel en effectief verder gebracht. Ideaal om iemand zo snel zo stevig in de rol te hebben.”

Suzanne Burger-Goemans, Webcare Specialist, Pon Automotive B.V.:Wij vroegen Rachel om een paar weken ons team te versterken. Ze kon direct aan de slag en was in een oogwenk volledig ingewerkt. Haar ervaring in de autobranche kwam goed van pas. Maar haar collegialiteit, punctualiteit en haar doorzettingsvermogen zijn nog fijner. Rachel pakt zaken voortvarend op en zet door tot alles 100% geregeld is. Ze werkt gestructureerd en draagt zorgvuldig over. En dan is het ook nog een ontzettend leuk mens!”

Judith Janssen Steenberg, Teammanager communicatie ’s Heeren Loo: “Rachel is een ervaren communicatieadviseur die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft. Samen met de klant bekijkt ze welke doelstellingen moeten worden gehaald en welke communicatiemiddelen ze daarbij het beste in kan zetten. Ze werkt snel en aan meerdere projecten tegelijk.  Persoonlijke eigenschappen die Rachel typeren zijn haar enthousiasme, open houding en werklust.”

Annet Bol, Hoofd Beleid & Strategie a.i., Vrije Universiteit Amsterdam: “Rachel heeft zich binnen zeer korte tijd ingewerkt. In een complexe omgeving als de VU is dat een knappe prestatie. Ze heeft zich gemanifesteerd als een prima projectmanager cq organisator. Pragmatisch en hands on maar met capaciteit voor meer. Rachel is een typische self-starter, heeft weinig aansturing nodig en is bovendien een leuke en sociale collega.”

Ewout Alewijnse, Interim Manager ICT, ’s Heeren Loo: “Rachel is professional in the field of communication. I worked with her at ’s Heeren Loo. She is creative in finding the appropriate means of communication and she anticipates to communication needs. With her knowledge, experience and perseverance she was very valuable to the IT organisation at ’s Heeren Loo. With her positive attitude it is a pleasure to work with Rachel.”