Opdrachtgevers

Willem-Albert Bol, Marketing Manager Advertising, De Persgroep Nederland: “Rachel heeft ons team enorm geholpen. Met haar no-nonsense mentaliteit is ze gelijk diep in onze Persgroep materie gedoken. Zowel interne als externe stakeholders werden professioneel en effectief verder gebracht. Ideaal om iemand zo snel zo stevig in de rol te hebben.”

Suzanne Burger-Goemans, Webcare Specialist, Pon Automotive B.V.:Wij vroegen Rachel om een paar weken ons team te versterken. Ze kon direct aan de slag en was in een oogwenk volledig ingewerkt. Haar ervaring in de autobranche kwam goed van pas. Maar haar collegialiteit, punctualiteit en haar doorzettingsvermogen zijn nog fijner. Rachel pakt zaken voortvarend op en zet door tot alles 100% geregeld is. Ze werkt gestructureerd en draagt zorgvuldig over. En dan is het ook nog een ontzettend leuk mens!”

Judith Janssen Steenberg, Teammanager communicatie ‘s Heeren Loo: “Rachel is een ervaren communicatieadviseur die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft. Samen met de klant bekijkt ze welke doelstellingen moeten worden gehaald en welke communicatiemiddelen ze daarbij het beste in kan zetten. Ze werkt snel en aan meerdere projecten tegelijk.  Persoonlijke eigenschappen die Rachel typeren zijn haar enthousiasme, open houding en werklust.”

Annet Bol, Hoofd Beleid & Strategie a.i., Vrije Universiteit Amsterdam: “Rachel heeft zich binnen zeer korte tijd ingewerkt. In een complexe omgeving als de VU is dat een knappe prestatie. Ze heeft zich gemanifesteerd als een prima projectmanager cq organisator. Pragmatisch en hands on maar met capaciteit voor meer. Rachel is een typische self-starter, heeft weinig aansturing nodig en is bovendien een leuke en sociale collega.”

Ewout Alewijnse, Interim Manager ICT, ‘s Heeren Loo: “Rachel is professional in the field of communication. I worked with her at ‘s Heeren Loo. She is creative in finding the appropriate means of communication and she anticipates to communication needs. With her knowledge, experience and perseverance she was very valuable to the IT organisation at ‘s Heeren Loo. With her positive attitude it is a pleasure to work with Rachel.”