Werf by the Sea

Werf by the Sea Marketing & Communicatie helpt jouw bedrijf bij het vertellen van jouw verhaal, zowel on- als offline. Dat doen we uiteraard samen en in overleg. Samen bepalen we wat de beste strategie en middelenmix is voor jouw doelgroep en budget

Je kunt mij (Rachel Van der Werf) inzetten voor onder andere copy, content, advies, Social Media (strategie en uitvoering), PR, evenementen, online marketing en nieuwsbrieven.

Werf by the Sea is opgericht in 2017 na mijn move naar het zonnige Curaçao. Met mijn kennis en ervaring uit Nederland mee in de vele koffers. Want daar was ik ook freelance marketing & communicatieadviseur en heb ik nog steeds een aantal klanten. Dat is het voordeel, veel wordt online opgeleverd zodat ik bedrijven uit zowel Nederland als Curaçao kan helpen.

Ervaring heb ik opgedaan bij diverse bedrijven in diverse functies. Zo werkte ik als marketeer bij Kras en De Persgroep, als Marketing Assistant en later als PR Coördinator bij Disneyland Paris, als Event Manager bij Harley-Davidson Benelux en als Project/Accountmanager bij ATP Agency (voormalig Communicatiebureau Van+Van).

Deze diversiteit aan rollen en werkgevers hebben van mij een allround marketingcommunicatieprofessional gemaakt.

Kijk voor meer informatie op mijn cv.